Sant Tomàs presenta a Vic la joia creada amb motiu del 50è aniversari de l’entitat

La peça està basada en un dibuix d’una persona atesa al Centre Ocupacional de l’entitat

sant tomàs joia commemorar 50è aniversari vic
La joia està basada en un dibuix d’un usuari atès per l’entitat // Foto: Sant Tomàs

Ahir es va presentar a Vic la joia MONS, creada amb motiu del 50è aniversari de Sant Tomàs i sota la marca d’artesania social de l’entitat Mà a mà, a la joieria Enric Isern. La peça, de plata envellida amb fil de cautxú i tancament de plata, ha estat dissenyada i elaborada per persones del Centre Ocupacional de l’entitat i amb la col·laboració del joier Enric Isern.

El disseny de la joia es basa en el dibuix, format per cases amb portes i finestres, obra del vigatà Rubèn Llauger, persona atesa al Centre Ocupacional de Sant Tomàs. Segons va comentar Cristina Anglada, educadora del mateix centre, “el dibuix d’en Rubèn és la perfecta definició de Sant Tomàs, petits mons, tots diferents, tots junts”. El joier Enric Isern va afirmar que “veien el dibuix vaig veure clar que podíem fer una joia contemporània amb molt significat”.

BANER_300X250

Per la seva part, el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, va destacar que “aquesta creació és un projecte innovador dins de Sant Tomàs i esperem que tingui una bona acollida entre la societat osonenca que tant suport ens ha donat durant aquests 50 anys”.

La joia, que s’ha completat amb unes arracades a conjunt, ja es pot adquirir online, al Centre Ocupacional de Calldetenes i a la joieria Enric Isern de Vic. Els beneficis obtinguts es destinaran a la pròpia marca d’artesania social de l’entitat, Mà a mà.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*