Un vi elaborat per AMPANS guanya el bronze als Premis Vinari en la categoria Negres de guarda

L'U d'Urpina és el segon Vinari que s’emporten els vins d’AMPANS

vi U-dUrpina-bronze-premis-vinari-categoria-negres
L’U d’Urpina té una producció exclusiva de poc més d’un miler d’ampolles // Foto: AMPANS

El vi U d’Urpina ha estat guardonat amb un Vinari de bronze en la categoria Negres de guarda (criança de més de 12 mesos), en la 7 edició dels Premis Vinari que es va celebrar el passat cap de setmana. Aquest és el segon Vinari que s’emporten els vins d’AMPANS, l’any 2014 el 3Nits va obtenir un bronze en la categoria de millors vins negres de criança.

El vi premiat, de l’anyada 2016, és un Cabernet Sauvignon 100% i ecològic, collit a les vinyes que AMPANS cultiva a la finca Urpina, i que l’entitat elabora al Celler El Molí de Collbaix sota el segell de la DO Pla de Bages. L’U d’Urpina té una producció exclusiva de poc més d’un miler d’ampolles.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els Premis Vinari dels vins catalans, organitzats pel mitjà Vadevi.cat, tenen com a objectiu donar a conèixer l’ampli ventall de vins que s’elaboren al país i orientar el consumidor final sobre el producte local de qualitat.

AMPANS treballa per la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport. La finca Urpina, a Sant Salvador de Guardiola, és fruit de la donació d’una família rural amb dos fills amb discapacitat intel·lectual, que la van cedir a AMPANS amb el compromís que cuidessin d’ells i de la terra,  i oferissim noves oportunitats a d’altres persones amb discapacitat intel·lectual. L’entitat gestiona la finca des de l’any 2006 vetllant per la conservació i restauració del patrimoni històric de la finca, recuperant les activitats de vinya, agrícoles i ramaderes que havia albergat en els orígens, i transformant-la en una terra d’oportunitats per a les persones que acull, amb una residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i una granja i formatgeria, entre d’altres equipaments que hi ha posat en marxa.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*