Dimecres, 19 gener 2022
IniciCulturaLa nova temporada de teatres a Tarragona arrenca amb 4 obres adaptades...

La nova temporada de teatres a Tarragona arrenca amb 4 obres adaptades per persones amb discapacitat

jerusalem-temporada-teatres-tarragona-obres-adaptades
Escena de l’obra ‘Jerusalem’ que s’estrena aquest divendres // Foto: Ajuntament de Tarragona

Aquest divendres arrenca a Tarragona la temporada de teatres amb quatre obres amb suports perquè puguin ser gaudides plenament per les persones amb discapacitats sensorials. 

L’adaptació de les obres consisteix a facilitar la comprensió de la parla i millorar la distància entre la persona emissora i la receptora tot instal·lant un triple servei: la sobretitulació en pantalla del llibret per a persones amb discapacitat auditiva, l’audiodescripció per a persones cegues i el servei de bucle d’inducció magnètica i so de sala amplificat per als usuaris amb implants coclears o dificultats auditives lleus.

En concret, la nova temporada comptarà amb quatre obres adaptades. Jerusalem, divendres 18 d’octubre; Casa de les nines, 20 anys després, dissabte 9 de novembre; La Rambla de les Floristes, dissabte 7 de març de 2020; i Viejo amigo Cicerón, divendres 22 de maig de 2020.

Aquesta iniciativa als teatres, impulsada per l’Ajuntament de Tarragona a través de les conselleries de Cultura i Capacitats Diverses, es va estrenar la primavera de 018 amb l’adaptació per a persones amb discapacitats sensorials de l’obra Frankenstein, i va continuar la temporada anterior amb diferents espectacles.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content