Dilluns, 15 agost 2022
Dilluns, 15 agost 2022
IniciPatrocinatsTreballadors l'empresa LEDS C4 fan una jornada de voluntariat amb persones del...

Treballadors l’empresa LEDS C4 fan una jornada de voluntariat amb persones del Grup Alba

multinacional-leds-c4-voluntariat-grup-alba
Persones del l’empresa LED C4 durant la jornada de voluntariat // Foto: Grup Alba

Divendres passat, un grup de treballadors de l’empresa LEDS C4, la companyia internacional líder en el sector de la il·luminació amb seu a Torà, van compartir una jornada de voluntariat amb les persones del centre ocupacional del Grup Alba.

Durant tot el matí van realitzat diferents activitats paral·leles relacionades amb el dia a dia de les persones de l’entitat amb l’objectiu de donar a conèixer alguns dels projectes que s’estan portant a terme des d’Alba. Dividits en grups els treballadors de LEDS C4 van poder practicar i veure com es treballa al taller de fusteria; o descobrir l’esport del bocce; o realitzar una activitat d’estimulació multisensorial, entre d’altres.

“Per nosaltres és un privilegi poder dedicar una part de la nostra jornada a conèixer i participar en les activitats que diàriament es desenvolupen en l’Associació Alba, entitat amb la que compartim territori i valors com són la responsabilitat, la innovació i millora constant i la passió com a eix dinamitzador de la nostra activitat. Així mateix, considerem que ha estat una experiència molt positiva per ambdues parts de la qual estem convençuts que sorgiran noves oportunitats d’aprenentatge i de generació de sinergies”, explicava Laura Monsó, cap de recursos humans de Leds C4.

És la primera vegada que Alba realitza una activitat de voluntariat corporatiu d’aquestes característiques i suposa una oportunitat per a donar a conèixer la tasca de l’entitat, establir relacions de confiança amb l’empresa i sensibilitzar vers les capacitats de les persones.

“Amb LEDS C4 ja portàvem un cert temps col·laborant, ja sigui a través de la contractació de serveis o compra de productes, però a través d’aquesta acció de voluntariat hem pogut oferir un valor afegit a l’empresa. La possibilitat d’implicar als seus treballadors en un

projecte real, en contacte amb les persones, i per a ells ha estat un dia diferent on indirectament s’han treballat moltes coses, com la cohesió de grup que de ben segur tindrà un retorn per l’empresa”, explicava Maite Trepat, directora del Grup Alba.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content