Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciRESPONSABILITAT SOCIALTRAM i Aura Fundació s’alien per combatre les desigualtats laborals i socials...

TRAM i Aura Fundació s’alien per combatre les desigualtats laborals i socials de les persones amb discapacitat intel·lectual

Han signat un acord de col·laboració que contempla una donació per part de TRAM de 6.500 euros

campanya 25N diba
tram i aura fundacio acord desigualtat sociolaborals
Uuàries de la fundació en una sessió formativa // Foto: Aura Fundació

TRAM i Aura Fundació han signat per primer cop un conveni de col·laboració consistent en una donació econòmica per part de TRAM de 6.500 €, que es destinarà a combatre les desigualtats laborals i socials a les quals les persones amb alguna discapacitat intel·lectual s’han d’enfrontar si volen accedir al mercat laboral.

Les persones usuàries dels serveis d’Aura Fundació segueixen un programa individualitzat que comença amb una formació que inclou la millora de la seva autonomia personal, habilitats socials, desplaçaments, etc. La segona fase consisteix en dur a terme la formació en situació real a les empreses, acompanyades d’una persona de l’equip professional d’AURA. Un cop superada la part formativa, les persones usuàries signen un contracte laboral, però sense perdre l’atenció personal individualitzada, assessorament i avaluació continuada, mitjançant entrevistes tant a la persona usuària com a l’empresa, per part de l’entitat.

Mitjançant aquest sistema d’integració laboral d’Aura Fundació ja són més de 400 els contractes professionals acumulats.

La col·laboració forma part del Pla Anual de Responsabilitat Social empresarial de TRAM i s’alinea amb l’ODS 8 (treball decent i creixement econòmic) i 10 (reducció de les desigualtats) que formen part de l’estratègia de la companyia.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content