Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciEMPRESAFundació Randstad presenta una eina que permet avaluar la gestió de la...

Fundació Randstad presenta una eina que permet avaluar la gestió de la diversitat a les empreses

Amb els resultats obtinguts es genera un informe de recomanacions per a la companyia en matèria de Equitat, Diversitat i Inclusió

campanya 25N diba
gestió de la diversitat a les empreses
El treball és indispensable per la inclusió social de les persones amb discapacitat // Foto: Arxiu

La Fundació Randstad ha desenvolupat, juntament amb la Universitat Internacional de la Rioja (UNIR), una eina d’autodiagnòstic preliminar orientada a avaluar la gestió que realitzen les organitzacions sobre la inclusió i la diversitat en els seus centres de treball. Més en concret, té com a objectiu que les empreses coneguin com planifiquen, implementen i integren aquests aspectes en la seva estratègia empresarial, proporcionant-los una sèrie de recomanacions i bones pràctiques orientades a la millora de la inclusió i la diversitat a les seves organitzacions.

Qualsevol empresa que estigui interessada pot fer un test d’avaluació, a través de la pàgina web de la Fundació, per aconseguir un  autodiagnòstic sobre la situació de la seva organització en matèria de diversitat i inclusió.

El primer test, que correspon a les preguntes de pràctiques fonamentals. Si es vol aprofundir en el diagnòstic, es podrà fer les següents fases del test, però s’haurà d’estar registrat a Fundació Randstad com a empresa participant del Grup EDI per obtenir les claus d’accés a través d’un formulari.

En acabar les preguntes, l’empresa rebrà un informe valoratiu de la seva situació i una sèrie de recomanacions, recursos i tipus en matèries d’equitat i diversitat.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Els principals beneficis que s’obtenen en fer aquest diagnòstic són: identificar les necessitats concretes per gestionar la diversitat i fomentar la inclusió, establir objectius clars i dissenyar un pla d’acció clar, així com l’estratègia a seguir per aconseguir els nostres objectius.

La nova eina inclou també preguntes sobre la situació de l’Estat d’Informació No Financera (EINF), amb la finalitat d’ajudar les empreses a millorar la gestió i els objectius previstos en diversitat i inclusió.

L’equip de recerca de la UNiR, recopilarà, analitzarà i estudiarà les dades obtingudes a aquesta eina, amb la finalitat de presentar un informe agregat de les principals variables i conclusions que es posaran a disposició de totes les empreses participants i seran publicats per la Fundació Randstad.

El grup EDI -que aquest any arriba a la tercera edició- és un projecte orientat a formar un grup d’acció integrat i liderat per empreses per generar coneixement, difondre’l, activar la mobilització per la integració de la diversitat, la discapacitat i la feina.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content