Dimarts, 6 juny 2023
Dimarts, 6 juny 2023
IniciDestacadesEl moviment CERMI activa una campanya perquè més contribuents i empreses marquin...

El moviment CERMI activa una campanya perquè més contribuents i empreses marquin la X solidària

Així es va manifestar a la Conferència CERMI Territoris mantinguda ahir

Reunión CERMI Territorios marzo x solidària
La reunió es va fer de forma telemàtica // Foto: CERMI

El moviment CERMI ha iniciat una estratègia d‟activitats per augmentar el marcatge de la X Solidària per part dels contribuents. Es tracta d’una campanya del 0,7 % d’interès social que s’engegarà des dels diferents territoris, tenint com a punt de partida el llançament de la campanya publicitària el proper dimecres 29 de març.

Així s’ha manifestat a la Conferència CERMI Territoris mantinguda aquest dimarts per les persones que integren la Xarxa de CERMI Autonòmics. Així, cadascun dels Cermis han acordat fer un pla de comunicació per conscienciar els contribuents cap a on van destinats aquests diners. A més, faran ús dels mitjans digitals i no digitals per donar més difusió i abast a l’audiència.

anunci guies d'arrel

Pel que fa a aquesta campanya, també s’ha posat de manifest la importància de l’impost de societats amb els empresaris i la signatura d’acords amb comerciants per a una difusió més gran a llarg termini.

La trobada també va servir per elaborar un document que els Cermis Autonòmics presentaran als partits polítics de cara a les properes eleccions autonòmiques i locals del mes de maig.

Cadascun dels Cermis van anar exposant l’adaptació autonòmica d’aquest document, així com les peticions, les reivindicacions i les reunions amb cadascun dels partits polítics perquè siguin inclosos en els seus programes electorals.

Una de les peticions a ressaltar ha estat la participació de candidats amb discapacitat o famílies amb discapacitat i una major accessibilitat als actes parlamentaris.

D’altra banda, en aquesta reunió es va abordar la preparació de l’agenda d’activitats dels CERMIS Autonòmics en ocasió del dia 3 de maig de 2023, Dia Nacional a Espanya de la Convenció de Drets de les Persones amb Discapacitat.

A nivell de Catalunya, es va informar sobre el 25è aniversari del COCARMI i el programa commemoratiu d’activitats. David Bernardo, va  exposar que ahir va tenir inici l’arrencada de la celebració del 25è aniversari del COCARMI a la Universitat de Lleida. “El que es pretén és mostrar com està la discapacitat quant a drets, a la convenció, testimonis i la implicació dels polítics. Ha tingut molta repercussió mediàtica” va indicar Bernardo.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content