Aura Fundació ha ajudat a trobar feina a més de 370 persones amb discapacitat intel·lectual

L’entitat celebra el seu 30 aniversari

gerard-piqué-30-anys-aura-fundació-feina-discapacitat-intel·lectual
El jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, va clausurar l’acte // Foto: Aura Fundació

La directora d’Aura Fundació, Maria Cabré ha explicat que “l’entitat, després de 30 anys, ha aconseguit trobar feina per cambiar la vida de més de 300 persones amb discapacitat intel·lectual i que l’objectiu és que qualsevol jove amb síndrome de Down que vulgui treballar en una empresa tingui l’oportunitat de fer-ho”.

La directora va fer aquesta afirmació durant l’acte de celebració del 30 aniversari d’Aura Fundació que es va celebrar la setmana passada a l’Hotel Arts de Barcelona al que van assistir més de 900 convidats, i diverses personalitats polítiques i del món de l’esport, com el jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué.

BANER_300X250

Aura Fundació és una organització sense ànim de lucre, pionera en la implantació i desenvolupament del programa ‘Treball amb Suport’ la principal missió és ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la inclusió social i laboral. Des dels seus inicis, fa 30 anys més de 370 persones han trobat treball en empreses de reconegut prestigi, de les quals un 85% tenen a la actualitat amb un contracte indefinit.

La consellera de Presidència, Meritxell Budó, que va presidir l’acte, va destacar que es tractava d’un “acte emotiu i positiu per fer balanç d’un treball de 30 anys dedicats a aquesta activitat imprescindible i necessària com la que fa Aura Fundació, que s’ha convertit en entitat referent a Catalunya, Espanya i Europa”. I es va referir a les persones amb discapacitat intel·lectual com un “exemple de tenacitat i constància que han aconseguit superar els obstacles per tenir una vida digna i fer-se valer en el món laboral, on han demostrat la seva motivació i capacitat productiva “.

Per la seva part Jaume Giró, director general de la Fundació La Caixa, va fer entrega dels reconeixements a les distintes companyies que aquest any han contractat persones amb discapacitat intel·lectual.

Les empreses ‘amb aura’ que han estat guardonades són: Hotel Catalonia Rigoletto, Synlab Diagnòstics Globals S.A, Clínica Mi Tres Torres, Hotel Petit Palace Museum, Hotel Monument, Nike (Outlet Viladecans), KIABI, 365 Obrador, Hotel The Barcelona Edition, Acrecentia training S.L, Pranarôm Espanya, Hotel Golden Tulip, PREMIUM, CORBERA, Cal Fruitós, GARCIMAR, Etnia Barcelona, ​​Natura Selection, CompravendaBarcelona by Finques Gonseny, Cereal Hunters Barcelona, ​​Mussol ANG S.L, Hotel Alma, Oms & Viñas, Carl s Jr / Beer & Food, Humana, COBARNA FRUITS, Federació Catalana de Natació, HEMA Spain, Thermo King, Grup Julià, DONAVA Nespresso, PANASONIC, RABAT, Hotel ARTS, Vinitus, Mango, Grand Hotel Central i Distinto Films.

Durant l’acte també s’han lliurat els diplomes de reconeixement a les persones que han format part del programa AURA i porten 10, 20 i 25 anys integrats en el món laboral.

El jugador del FC Barcelona, ​​Gerard Piqué, va clausurar l’acte del 30 aniversari d’Aura Fundació. El futbolista va destacar la important tasca social que desenvolupa la Fundació i va animar els empresaris a seguir incloent en els seus equips a persones amb discapacitat intel·lectual. Per Gerard Piqué “aquestes persones són un exemple de superació i esforç, valors que han de ser reconeguts per la societat “.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*