Divendres, 30 setembre 2022
Divendres, 30 setembre 2022
IniciResponsabilitat SocialTRAM es compromet amb el Projecte David de suport a persones sense...

TRAM es compromet amb el Projecte David de suport a persones sense recursos de la Fundació Marinao

Fa una aportació econòmica per garantir atenció gratuïta per superar un procés d’empresonament i reinserció social

projecte david tram
El Projecte David d’atenció a persones del Baix Llobregat // Foto: TRAM

TRAM i la Fundació Marianao han signat un conveni de col·laboració per finançar part del Projecte David, una àrea de l’organització social que assessora jurídicament i dona suport a les persones sense recursos i amb problemes penals i/o penitenciaris del Baix Llobregat.

L’aportació econòmica de TRAM servirà per garantir l’estructura professional que dona atenció gratuïta a les famílies vulnerables que necessiten assistència legal i psicològica per superar un procés d’empresonament i reinserció social. La Fundació compta amb un equip format per una jurista penal, una educadora social i criminòlogues, que cobreixen totes les necessitats al llarg del camí penitenciari, des de que es puguin originar els inconvenients legals, passant per l’estada a la presó, l’acompanyament en sortir-ne i la lluita contra l’estigmatització.

El Tramvia s’ha compromès, a més, a cedir espais per fer difusió del Projecte David als seus canals corporatius per tal de fer arribar aquest servei per a la igualtat social al màxim de persones possible.

La Fundació Marianao té els seus orígens als anys 80 en un grup de persones, la majoria joves del barri Marianao de Sant Boi de Llobregat, que des del voluntariat social buscaven alternatives als greus problemes que patien els infants i joves davant la manca d’equipaments i recursos socials. Actualment, l’entitat compta amb diferents àrees d’assistència gratuïta a les famílies en situació de vulnerabilitat, els infants i joves, un programa de beques, serveis d’inclusió social i activitats de participació comunitària.

Garantir la igualtat d’oportunitats i la integració social han estat alguns dels objectius vertebradors de la Responsabilitat Social Empresarial de TRAM des del seu naixement.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content