Dijous, 11 agost 2022
Dijous, 11 agost 2022
IniciEntitatsIlersis fa un curs de formació en reciclatge per millorar l’eficiència en...

Ilersis fa un curs de formació en reciclatge per millorar l’eficiència en la separació de residus

L’acció s’ha iniciat coincidint amb la implantació del sistema de recollida porta a porta a Pardinyes

ilersis formacio reciclatge
Sessió del curs de formació sobre reciclatge // Foto: Fundació Ilersis

La Fundació Privada Ilersis està duent a terme un curs de formació en reciclatge que té com a objectiu millorar l’eficiència en la separació de residus.

El curs, que s’ha iniciat recentment, s’ofereix a tots els serveis de la Fundació (unes 300 persones) i coincideix amb la posada en marxa del sistema de recollida porta a porta a diverses zones de la ciutat de Lleida, entre elles Pardinyes, barri on Ilersis hi té part de les seves instal·lacions.

La formació s’imparteix des del servei de Qualitat i Medi Ambient de la Fundació Ilersis, i els participants tenen accés a continguts i fitxes de lectura fàcil. Primer es fa la formació, després s’aprofundeix en el coneixement de tots els tipus de contenidors i dels residus que corresponen a cadascun d’ells, i finalment es fa un seguiment i vigilància del procés de reciclatge per tal que tot es faci com cal.

Cal remarcar que la millora en l’eficiència en la separació de residus és un dels objectius que la Fundació Privada Ilersis s’ha proposat per aquest 2021, i reflecteix el grau de conscienciació i de compromís de l’entitat per tal de contribuir a fer un món més sostenible.

Aquest repte s’emmarca, a més, dins els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. Aquesta Agenda es desplega mitjançant 17 objectius a través dels quals es proposa abordar els grans reptes globals. Aquest cas concret, el de la gestió de residus, correspon a l’objectiu número 12, consistent en ‘Garantir modalitats de consum i producció sostenibles’, que posa el focus en reduir el nostre impacte sobre el planeta produint i consumint només allò que necessitem. A nivell d’empresa, aquest objectiu pretén garantir una gestió correcta dels residus inevitables, sobretot dels que són tòxics, fent que s’actuï d’una manera més sostenible i transparent. 

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content