Torna la fira ‘Sí, i Millor Di-Capacitat i Talent’ per facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat

Se celebra el 13 i 14 de març al Museu Marítim de Barcelona

fira barcelona inserció laboral persones discapacitat
L’any passat van visitar la fira més de 2.000 persones // Foto: FECETC

Els propers 13 i 14 de març arriba la fira  ‘Sí, i Millor, Di-Capacitat i Talent’, un esdeveniment que tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona i que té l’objectiu de facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat  i, al mateix temps, ajudar les empreses de més de 50 treballadors a complir amb l’obligació legal de reservar un 2 per cent de llocs de treball al col·lectiu.

Organitzada per la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), amb l’assistència tècnica d’Inserta-Grupo ONCE i el suport de l’ajuntament de Barcelona, la fira comptarà amb diferents tallers organitzats per millorar les habilitats i possibilitats d’ocupació dels candidats. A l’esdeveniment també s’exposaran casos d’èxit empresarial en la inserció laboral de persones amb discapacitat i exemples d’emprenedoria dins del col·lectiu.

BANER_300X250

La cita compta amb l’aval de l’edició anterior que va aplegar a més de 30 empreses del sector i al que van assistir més de 2.000 persones amb discapacitat a la recerca d’oportunitats laborals.

Per a les persones amb discapacitat, és una oportunitat per contactar, en un sol espai de 1.700 metres quadrats, amb empreses que tenen vacants o bé una bossa d’ocupació per al col·lectiu.

Les persones amb discapacitat tenen més dificultats que la resta de la població per accedir al món laboral. Segons les darreres dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), corresponents a 2017, la taxa d’atur al col·lectiu de persones amb discapacitat va caure 2,4 punts i es va situar en el 26,2 per cent. Aquesta taxa era 9,1 punts superior a la de la població sense discapacitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*