Terrassa instal·la noves plataformes a les parades d’autobús per millorar l’accessibilitat del transport públic

L'actuació s'emmarca dins del Pla de Mobilitat de Terrassa 2016-2021

terrassa noves plataformes voreres parades autobusos accessibilitat
La xarxa d’autobusos urbans de Terrassa compta amb més de 300 parades // Foto: Ajuntament de Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa aquesta setmana una actuació per ampliar la vorera de les parades d’autobusos urbans per tal de millorar l’acessibilitat de les persones usuàries del transport públic.

L’actuació s’ha fet concretament a les parades de les cruïlles dels carrers del Tren de Baix amb Navas de Tolosa (Segle XX), de la ronda de Ponent amb l’avinguda de Béjar (Can Roca) i de la carretera de Matadepera amb el carrer de Mataró (Pla del Bon Aire).

BANER_300X250

El projecte, dissenyat pels serveis tècnics municipals, està integrat dins el programa Terrassa Barris en Marxa, i el termini d’execució previst és de dos mesos. Les obres consisteixen en la demolició de l’asfalt i la vorada existent, en la pavimentació i ampliació de la vorera amb panot de 9 pastilles, en el condicionament del drenatge i en la instal·lació final d’una marquesina prefabricada.

L’objectiu és millorar l’accessibilitat de les parades de bus i el seu entorn per potenciar el transport públic, tal com indica el Pla de Mobilitat de Terrassa 2016-2021. La xarxa d’autobusos urbans de Terrassa està formada per 13 línies que cobreixen pràcticament tot el nucli urbà, amb més de 300 parades.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*