Dimecres, 27 gener 2021
Inici Responsabilitat Social TEB participa en un nou servei d'enviaments a domicili que empra a...

TEB participa en un nou servei d’enviaments a domicili que empra a persones amb discapacitat

De l’operadora KOIKI, i amb la col·laboració de la Fundación Juan XXIII

teb servei enviaments domicili kioki
El servei d’enviament a domicili és mediambiental i socialment sostenible // Foto: Grup TEB

KOIKI, el primer operador de transport 100% sostenible i en el qual participa Repsol Impacto Social, el Grup Cooperatiu TEB i Fundación Juan XXIII, que treballen per la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental, s’han unit per a crear dos hubs, o centres de consolidació, a Madrid i Barcelona, per a la realització d’enviaments mediambiental i socialment sostenibles.

Els principals objectius d’aquesta aliança són canalitzar els enviaments de totes dues capitals per a fer un repartiment completament respectuós amb el medi ambient, gràcies a la utilització de transports sostenibles, i donar suport a la inclusió social, generant ocupació de qualitat per a persones en situació de vulnerabilitat.

ARC Soluciones publi
Enviaments ràpids “same day”

El nou hub de consolidació de Madrid, està situat en Fundación Juan  XXIII, en el districte de Vicálvaro, la qual cosa permet fer lliuraments domiciliaris ràpids “same day” (en el mateix dia) en tota la localitat. Igual que succeeix amb el hub de consolidació d’enviaments de Barcelona, que està situat en un dels centres de TEB en el barri de Bon Pastor.

A més de tractar-se d’un servei d’enviament sostenible i respectuós amb el medi ambient, ho és amb la societat, perquè empra a persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat, gràcies a l’acord amb Grup Cooperatiu TEB i Fundación Juan XXIII. Actualment, KOIKI genera ocupació per a més de 130 persones en les seves més de 40 centres per Espanya.

Oferta Any Nou!!! Subscriu-te a la nostra Newsletter

AMB UN 25% DE descompte fins el 31 de gener

Aprofita aquesta oportunitat per rebre cada dia al teu correu tota l'actualitat sobre el món de la discapacitat a Catalunya. PER NOMÉS 11,99 € L'ANY.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES