Dilluns, 5 desembre 2022
Dilluns, 5 desembre 2022
IniciInclusió SocialEl Govern destina 3,6M€ a les entitats que es dediquen a l’atenció...

El Govern destina 3,6M€ a les entitats que es dediquen a l’atenció de col·lectius vulnerables i en risc d’exclusió

La nova línia d’ajuts complementa altres que s’han fet durant l’estat d’alarma

ajuts entitats persones vulnerables
Les entitats també ajuden a persones que dormen al carrer // Foto: Taula del Tercer Sector

El Govern ha aprovat posar en marxa una línia d’ajuts específica per tal de contribuir que les entitats del tercer sector social puguin fer les adaptacions dels seus serveis d’atenció a les persones, amb un pressupost de 3.636.230 euros

anunci guies d'arrel

Aquest ajut complementa les línies que ja ha establert fins ara el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de compensació per a les entitats del tercer sector -com ara, el manteniment del pagament del 100% dels serveis durant l’estat d’alarma- i, per tant, està destinada a aquelles entitats que per qüestions diverses encara no han pogut accedir a cap dels altres ajuts.

Aquests ajuts consisteixen en un import fix de pagament únic, de 10.000 euros per a les fundacions, les associacions i les cooperatives d’iniciativa social que tenen com a finalitat l’atenció i la defensa dels drets socials de col·lectius vulnerables i en risc d’exclusió; o de 20.000 euros per a les federacions i les associacions que estiguin conformades per les fundacions, les associacions i les cooperatives d’iniciativa social amb la mateixa finalitat d’atenció i defensa dels drets socials de col·lectius vulnerables i en risc d’exclusió.

Banner 300x250px EnBucle3

Els requisits de totes les entitats beneficiàries són tenir la seu o una delegació a Catalunya i exercir-hi la seva activitat; haver mantingut l’activitat a partir del 14 de març de 2020, de forma ininterrompuda; i que el volum de la seva activitat, en l’exercici anterior al de la publicació de la convocatòria, sigui superior a 40.000 euros.

Aquest ajut s’atorga en un pagament únic, pel procediment de concurrència no competitiva, fins a l’exhauriment de la partida pressupostària destinada a aquests efectes i és compatible amb qualsevol altre ajut o subvenció, públic o privat, destinat a la mateixa finalitat, excepte amb els convenis resolutius celebrats amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content