Dijous, 2 desembre 2021
IniciInclusió SocialSubvencions per a entitats que afavoreixen l’ús de les TIC per l’alumnat...

Subvencions per a entitats que afavoreixen l’ús de les TIC per l’alumnat amb necessitats educatives especials

subvencions tic alumnes necessitats especials a
L’ajut vol fomentar l’ús de les tecnologies de la informació // Foto: gencat

El Ministerio de Educación y Formación Profesional convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització d’actuacions que afavoreixin l’ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació, les #TIC, per part de l’alumnat amb necessitats educatives especials derivades de la discapacitat.

Tal i com s’indica a les bases de la convocatòria, el termini per presentar sol·licituds termina el proper 8 d’octubre i els beneficiaris son entitats sense ànim de lucre, establertes a l’Estat espanyol que tinguin un àmbit d’actuació estatal o que impliqui més d’una comunitat autònoma.

fiare banca etica crowdfunding

Seran subvencionables les actuaciones adreçades a afavorir la utilització de les tecnologies de la informació i de la comunicació, així com els productes de suport, per part de l’alumnat que presenti necessitats educatives especials derivades de la discapacitat, escolaritzat en centres docents no universitaris sostinguts amb fons públics.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES