Sopar solidari d’ajuda a les persones afectades de paràlisi cerebral al Palau de Pedralbes

Organitzat per la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral

cartell-sopar-solidari-palau-de-pedralbes-fcpc
Cartell sopar solidari // Foto: FCPC

La Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral organitza el proper dijous 27 d’octubre un sopar solidari al Palau de Pedralbes de Barcelona per recaptar fons per cobrir les necessitats de l’entitat, que ajuda a les persones afectades de paràlisi cerebral i les seves famílies.

L’acte, que començarà a les 20h, serà presidit per la Consellera de la Presidència, Neus Munté i comptarà amb l’assistència de diverses personalitats del món polític i social.

BANER_300X250

La vetllada estarà amenitzada per la música de la Fundació Taller de Músics i es farà l’acte de lliurament d’una subhasta solidària online d’obres d’art que està en funcionament des del passat dia 5 fins al 24 d’octubre.

La Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral té per finalitat la promoció, organització i realització de tota classe d’activitats encaminades a l’ajut a les persones afectades de paràlisi cerebral i altres discapacitats afins perquè, des del moment del seu naixement fins al final de la seva vida, obtinguin el màxim grau d’autonomia personal i d’integració social i laboral.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*