Caminada solidària de La Muntanyeta a favor de les persones amb paràlisi cerebral

Se celebra el 16 d’octubre a Tarragona

caminada-solidaria-la-muntanyeta
L’edició d’enguany espera superar el miler de participants // Foto: APPC Tarragona

Aquest proper diumenge 16 d’octubre se celebra la 8a edició de la caminada solidària de la Muntanyeta organitzada pels voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta per sensibilitzar la ciutadania respecte a les persones amb paràlisi cerebral i donar a conèixer la tasca que fa el centre La Muntanyeta.

La caminada arrencarà des del Balcó del Mediterrani de Tarragona i, després d’un recorregut per la costa tarragonina, es dirigirà a les instal·lacions de l’entitat, a Sant Pere i Sant Pau, on hi ha prevista una jornada de portes obertes. Allí també se servirà l’esmorzar. El recorregut finalitzarà de nou a la Rambla Nova, on es farà entrega d’alguns obsequis a tots els participants i s’amenitzarà la festa amb la música del Dj Abadia.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’objectiu de l’edició d’enguany és aconseguir el rècord de participants superant el miler de persones. Les inscripcions, amb un donatiu de 10 euros, es poden fer a la pàgina web de l’entitat, o bé a la seu social situada a Sant Pere i Sant Pau. El mateix dia de la caminada també es podran fer inscripcions a partir de les 8h, abans de la sortida. Els menors de 12 anys tenen descompte, i les persones amb discapacitat -tot el recorregut està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda- tenen la inscripció gratuïta.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*