HP Barcelona realitza una jornada solidària per finançar quatre projectes a Catalunya

La recaptació anirà a Amics de la Gent Gran, ACIDH, Fundació Maresme y Fundació Maria Raventós

hp-projectes-solidaris-catalunya
Una part de la recaptació anirà a la Fundació Maresme // Foto: HP Barcelona

Aquest dissabte passat els treballadors del Centre Internacional d’HP Barcelona van celebrar la 11a edició de la Jornada Solidària, un iniciativa que impulsen íntegrament cada any els empleats del centre per recaptar fons per donar suport a projectes d’entitats sense ànim de lucre.

En l’edició d’enguany, que es va poder fer gràcies a la organització de 150 empleats voluntaris, hi van participar més de 2.800 persones -entre treballadors, familiars i amics- que van aconseguir recaptar més de 32.000 euros que, sumats a l’aportació de la companyia sumen un total de 64.000 euros.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquesta ocasió, la recaptació anirà destinada a finançar quatre projectes socials a Catalunya: la renovació del centre social d’Amics de la Gent de Barcelona; el projecte ocupacional Pa Pé amb Gràcia promogut per ACIDH, per a la inserció laboral de persones amb discapacitats psíquiques; la rehabilitació de la seu de la Fundació Maresme, que ofereix atenció continuada a persones amb discapacitat intel·lectual; i la reconstrucció de la Residència Maternal Santa Eulàlia en Barcelona de la Fundació Maria Reventós, que promou ajuda a mares joves sense recursos i amb dificultats socials, personals i econòmiques.

La Junta Solidària de HP Barcelona porta 19 anys ajudant a aquests tipus de projectes, durant els que ha recaptat 430.000 euros que s’han destinat a 41 entitats socials de tot el món. De fet, fa més de 30 anys que els empleats d’HP Barcelona impulsen activitats de voluntariat per donar suport a entitats i col·lectius del seu entorn més proper.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*