Dimarts, 19 octubre 2021
IniciTercer Sector SocialTASF obre la convocatòria de subvencions a entitats amb càrrec al 0,7%...

TASF obre la convocatòria de subvencions a entitats amb càrrec al 0,7% de l’IRPF

El pressupost d’aquest any és de 31,5 milions d’euros

paeria-lleida-programa-suport-famílies-cuidadors
Una sessió de formació per a cuidadors de persones amb discapacitat // Foto: Ajuntament de Lleida

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha obert la convocatòria 2020 per a subvencions a entitats destinades a la realització de programes d’interès general, amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF) de les comunitats autònomes, de l’àmbit de polítiques socials. El pressupost d’aquest any és de 31,5 milions d’euros i es destinaran tant a projectes, activitats i equipaments com a inversions d’obres de les entitats.

La convocatòria es destina a activitats de projectes i a adquisició d’equipaments d’àmbits com el foment de la igualtat entre dones i homes, garanties de drets i no-discriminació; protecció social; infància i adolescència; famílies; joventut, i poble gitano. Es tracta d’entitats que treballen en l’atenció de persones víctimes de discriminacions o de violència masclista, amb discapacitat o dependència, amb VIH/sida, trastorns mentals, addiccions, sense llar, persones recluses, i famílies, infants i joves en situació de vulnerabilitat, entre altres situacions. També donen suport a la inserció sociolaboral, així com a cuidadors de persones amb discapacitat o dependència, i comprenen tant accions d’urgència, d’acompanyament i de suport, com de prevenció. Les subvencions també aniran a activitats d’inversions d’obres de reforma, reparació, adequació i millora de centres, pisos i unitats d’atenció que ofereixin aquestes activitats.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) va publicar aquest divendres la Resolució TSF/1650/2020, de 8 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria per a programes de l’àmbit de polítiques socials del Departament. L’import màxim que es destina als projectes subvencionables és d’un total de 31.528.102 euros. El període de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria, a l’apartat de Tràmits del web de la Generalitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES