Dissabte, 25 setembre 2021
spot_img
IniciEsport AdaptatSITBIKE, un model únic de tricicle adaptat per a la pràctica de...

SITBIKE, un model únic de tricicle adaptat per a la pràctica de ciclisme de muntanya amb ànima pròpia

Dissenyada i fabricada per l’empresa catalana Campmajó Special Bikes

El SITBIKE està adaptat per a fer ciclisme de muntanya // Foto: Campmajó Special Bikes

Campmajó te nom propi, en Lluís. Fa 35 anys que el ex-trialer apassionat de les bicis i la natura crea i fabrica quadres de bicicletes personalitzats per ciclistes. En el 2018, la experiència es converteix en marca, i neix Campmajó Special Bikes amb una aposta innovadora i única en el mercat: “Crear vehicles adaptats a les persones i no al inrevés”.

Amb aquest objectiu, Campmajó crea el tricicle SITBIKE, un model de tricicle handbike íntegrament dissenyat i fabricat a Catalunya.

banner flyer interpersonas

El SITBKE PR18, el del Pere, es va presentar al SEA OTTER Europe per primera vegada al públic. La marca té el segell de referenciar i anomenar cada model que produeix amb nom propi, perquè està adaptat exclusivament a las característiques físiques especials de cada persona i especialment a la activitat que aquesta vulgui practicar.

sitbike tricicle adaptat ciclisme muntanya
Les dues rodes davanteres donen més estabilitat al conjunt // Foto: Campmajó Especial Bikes

Tots els SITEBIKE son models de tricicle aptes per tots tipus de terrenys i especialment per a la pràctica del ciclisme de muntanya. Estan dissenyats per la superació i control d’arracades en ascens i descens, per realitzar tot tipus de maniobres de forma estable gràcies a les dues rodes davanteres, la seva suspensió independent i el baix centre de gravetat.

La marca s’inspira en l’activitat i en la mobilitat de cada usuari, per això durant aquests anys el model han evolucionat constantment, i s’ha anat perfeccionant fins a arribar al concepte de vehicles únics a Europa. Tot el desenvolupament de la estructura, de cada peça així també con la maquinària que las produeix es fa internament, controlant la fabricació i oferint un servei personalitzat durant tota la producció, on el ciclista es el centre del projecte.

El tricicle està assistit per un motor Shimano Steeps // Foto: Campmajó Special Bikes

Aquestes són algunes de les principals característiques de la darrera SITBIKE Plus:

● Dues rodes davanteres directrius i una posterior motriu que aconsegueix una major estabilitat, motricitat i millor maniobrabilitat que una bicicleta de mà tradicional.

● Suports davanters per als peus multi – ajustables.

● Assistit per un motor Shimano Steeps, però depenent de la mena de discapacitat i segons el model de motor es pot fabricar amb canvi automàtic (motor 6100 i buje Alfine 8v.) o tradicional com qualsevol bicicleta.

● Transmissió primària amb cadena guiada per a realitzar el gir de les bieles a manera de manillar connectades a les rodes davanteres mitjançant bieletas.

● Suspensió davantera independent amb trapezis superposats amb ajustos de caiguda i convergència mitjançant ròtules, amortidors d’aire amb recorregut de 100mm

● Suspensió posterior porta amortidor d’aire fabricat en xassís d’alumini seriï 7020 t6.

● Rodes de 26” amb frens de disc hidràulics.

Tot el muntatge, els complements i accessoris així com els detalls estètics són ad hoc adaptats a les necessitats i preferències de cada ciclista. La marca posa especial atenció en el servei postvenda.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES