Dimarts, 6 juny 2023
Dimarts, 6 juny 2023
IniciResponsabilitat SocialSIFU fa una donació de 16.000 mascaretes a entitats que donen suport...

SIFU fa una donació de 16.000 mascaretes a entitats que donen suport a les persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió

A través de les delegacions que tenen distribuïdes per tot el territori espanyol

campanya donació mascaretes grupo sifu
L’entitat donarà 1.000 mascaretes a cadascuna de les entitats // Foto: Grupo SIFU

La Fundación Grupo SIFU ha posat en marxa un programa, a través de les delegacions en diferents territoris d’Espanya, per facilitar 16.000 mascaretes quirúrgiques a entitats i organitzacions que donen suport a les persones amb discapacitat i/o en risc d’exclusió social.

Conscient que la pandèmia de la Covid-19 ha impactat amb força en les persones més vulnerables, i que algunes organitzacions que presten serveis a aquests col·lectius tenen dificultat per aconseguir mascaretes quirúrgiques per realitzar la seva activitat diària, la Fundación Grupo SIFU facilitarà a cadascuna d’aquestes entitats 1.000 mascaretes de forma gratuïta.

anunci guies d'arrel

L’entitat distribuirà les mascaretes a Catalunya, Astúries, Galícia, País Basc, Aragó, Navarra, la Rioja, Castella i Lleó, Madrid, Andalusia, Illes Canàries i Illes Balears. Per la coordinació i lliurament de material ha comptat amb la col·laboració de les Unitats de Suport a l’Activitat Professional (UAAP), que tenen un contacte estret amb aquestes organitzacions.

Entitats com ALPI (centre d’atenció a persones amb discapacitat) a Barcelona, Vida Digna (associació d’ajuda integral al necessitat) a Pontevedra, o Entre Amics a Sevilla (associació d’ajuda integral a persones en risc d’exclusió) o Fundació Eragintza a Bilbao (associació dedicada a la inclusió sociolaboral de persones amb malaltia mental) són els que rebran aquesta donació de material quirúrgic sanitari.

Las entitats que reben aquesta donació són: ALPI, ARRELS y AGI Fundació Assistència i Gestió Integral en Barcelona, Fundación Eusebio Sacristán a Valladolid, La Kalle en Madrid, La Caridad a Zaragoza, CEAR Comisión Española de Ayuda al Refugiado a Pamplona, Oficina de Atención a la Víctima del Delito a Logroño, Vida Digna a Vigo, Secretariado Gitano a Mieres, Yrichen a Las Palmas, Entre Amigos a Sevilla, Asociación Alfa (Almanjayar en Familia) a Granada, Mallorca Sensefam a Palma de Mallorca, Fundación Main a Terrassa i Fundación Eragintza a Bilbao.

Cristian Rovira, Vicepresident de la Fundació Grupo SIFU ha afirmat que “Fundación Grup SIFU és ferm en el seu compromís d’estar sempre a la banda dels més vulnerables, per aquest motiu, prioritzem el suport a aquestes organitzacions i associacions, perquè contribueix a enfortir la cadena de valor de la feina que duem a terme en matèria d’inserció i integració de les persones amb discapacitat i / o en risc d’exclusió”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content