Dimecres, 10 agost 2022
Dimecres, 10 agost 2022
IniciEntitatsPrimera trobada per iniciar els tràmits de constitució de la representació autonòmica...

Primera trobada per iniciar els tràmits de constitució de la representació autonòmica del CEDDD a Catalunya

Representants de les entitats que en formaran part fixen les bases de constitució i els eixos d’actuació

reunio constitucio ceddd catalunya
La reunió de representants s’ha fet en format virtual // Foto: CEDDD

Avui s’ha donat el primer pas per la constitució de la delegació autonòmica a Catalunya del Consejo Español para la Defensa de la Discapacidad y la Dependencia (CEDDD), que segueix ampliant la seva acció associativa amb la creació de CEDDD autonòmics.

Representants de les entitats que conformaran l’associació autonòmica catalana han mantingut aquest matí una primera trobada per establir les bases de constitució i implementació de l’associació i per definir els eixos d’actuació que marcaran l’expansió d’aquest moviment associatiu.

Els membres de CEDDD Catalunya començaran els tràmits de constitució formal amb l’objectiu de ser una veu més, complementària a les existents i que ve a sumar a la societat catalana, en els mitjans de comunicació, al poder executiu i legislatiu de Catalunya. “L’objectiu és treballar per la màxima inclusió de de les persones amb discapacitat i / o en situació de dependència, i també de la gent gran”, ha assenyalat el president del CEDDD, Albert Campadabal, al temps que ha donat la benvinguda a totes les associacions, entitats i persones que vulguin formar part de la nova entitat.

En la reunió han participat representants de les entitats que constituiran la Junta Gestora de CEDDD Catalunya, que estarà presidida per Ricard López, de l’Associació Catalana Pro Persones Amb Sordceguera (APSOCECAT) i formada per Manel Martí, de l’Associació Discapacitats Visuals de Catalunya B1 + B2 + B3; Albert Campabadal Blanco, de l’Associació Catalana de Centres Especials de Treball D’Iniciativa Privada (CETIP); Pere Forga, d’Unió Sindical Obrera Catalana (USOC); Macarena Osuna, d’Unió de Treballadors de Centres Especials d’Ocupació (UTCEE); Joaquim Serrahima, de la Fundació Catalonia – Catalunya Creactiva, i Lourdes Mas, de la Fundació Finestrelles. Per part de l’equip de CEDDD Estatal, han estat presents el seu president, Albert Campabadal Mas; la seva adjunta a presidència i gerent, Mar Ugarte, i Marc Subirón com a assessor jurídic.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content