Dimarts, 3 octubre 2023
IniciRESPONSABILITAT SOCIALLa Fundació Grup SIFU compra material escolar perquè 115 infants ucranians refugiats...

La Fundació Grup SIFU compra material escolar perquè 115 infants ucranians refugiats a Polònia puguin començar el nou curs

L’acció solidària ha estat possible gràcies a la participació de més de 400 treballadors i proveïdors de la fundació

material escolar infants ucraïna
Pack de material escolar pels infants refugiats a Polònia // Foto: Grup SIFU

La Fundació Grup SIFU ha mostrat el seu compromís amb les famílies afectades pel conflicte bèl·lic a Ucraïna adquirint material escolar per a que 115 infants ucranians refugiats a Polònia puguin començar el nou curs amb motxilles, llibretes, estoigs, entre altres accessoris.

ICF23_Baner Financament-300x600

Aquesta acció ha estat possible gràcies a la participació durant els mesos de juny i juliol de més de 400 treballadors i proveïdors de la fundació que han comprat aquests materials en una iniciativa solidària.

En total, les diferents delegacions de Grup SIFU a Espanya han recollit 50 packs de material escolar, així com nombroses donacions econòmiques que han permès adquirir el total de 115 packs amb els productes imprescindibles perquè els petits puguin començar les classes al setembre.

Es tracta d’una campanya que la Fundació Grup SIFU ha realitzat en col·laboració amb ‘Ja-Ty-My’, una entitat de suport social de Polònia amb més de 20 anys d’experiència en l’organització d’activitats d’inclusió social per a persones amb discapacitat i col·lectius de difícil inserció. En aquests moments, ‘Ja-Ty-My’ està acollint un total de 115 nens refugiats d’entre 7 i 9 anys, procedents del conflicte bèl·lic a Ucraïna.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquesta associació polonesa ha creat la campanya ‘Regala una motxilla per a un nou començament’, una iniciativa que pretén facilitar material escolar als nens refugiats d’Ucraïna perquè puguin començar la seva educació a escoles poloneses sentint-se segurs de si mateixos i amb les necessitats i equips bàsics. La campanya està dirigida a 15 escoles primàries a la regió de Łódź i té com a objectiu promoure la igualtat d’oportunitats en un nou espai.

Fundació Grup SIFU col·labora activament amb l’Associació Ja-Ty-My al marc de l’European Confederation of Inclusive Enterprises (EuCIE).

Aquesta no ha estat la primera acció solidària de la Fundació Grup SIFU amb les persones afectades per la guerra a Ucraïna. El passat mes de març, SIFU ja va destinar el 100% de la recaptació de la Gala més IN, celebrada a Sevilla, a programes d’ajuda humanitària per als afectats pel conflicte bèl·lic.

Per al president de la fundació, Cristian Rovira, aquest tipus d’accions “reforcen la nostra voluntat d’expandir la solidaritat més enllà de les nostres fronteres, donant suport a aquells que més ho necessiten i amb la cooperació de tots els membres de Grup SIFU a Espanya”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content