Diumenge, 25 setembre 2022
Diumenge, 25 setembre 2022
IniciInclusió LaboralEl programa 'Més Feina' de la Fundació “la Caixa” permet la contractació...

El programa ‘Més Feina’ de la Fundació “la Caixa” permet la contractació de 235 persones en risc d’exclusió a Catalunya

Durant el 2021 també es van fer 423 formacions a través d’itineraris integrats i personalitzats per millorar la seva ocupabilitat

programa mes feina fundacio la caixa
El programa ‘Més Feina’ ajuda a persones en risc d’exclusió // Foto: Fundació “la Caixa”

El programa ‘Més Feina’ de la Fundació la Caixa va aconseguir durant el 2021, un total de 235 insercions laborals a través de quatre entitats i 423 formacions de persones en risc d’exclusió amb itineraris integrats i personalitzats per millorar la seva ocupabilitat. 

En el conjunt de l’Estat, aquest programa que es va desenvolupar a 29 províncies espanyola, va atendre 10.117 persones i va impulsar la formació de 6.276 persones, a través de 68 projectes d’entitats socials.

Entre els participants atesos s’inclouen perfils molt diversos, i alguns arriben derivats dels serveis socials: joves, més grans de 45 anys, persones amb discapacitat física o intel·lectual, immigrants o víctimes de violència de gènere, entre d’altres.

El subdirector general de la Fundació ”la Caixa”, Marc Simón, ha destacat: “Una de les eines clau per frenar l’increment de la desigualtat social és l’ocupació. Per això, en aquests moments de dificultat, l’accés a una feina és una eina indispensable. Per tal de promoure la inclusió social, especialment necessària per a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat, a la Fundació ”la Caixa” apostem per l’estratègia d’inserció sociolaboral. Aquest compromís també s’estén al programa Més Feina, que impulsem de la mà de la Unió Europea”

El programa Més Feina de la Fundació ”la Caixa” està cofinançat pel Fons Social Europeu i la Fundació “la Caixa”. Els projectes seleccionats han obtingut un finançament anual d’entre 80.000 i 100.000 euros fins al 2023 i inclouen itineraris individualitzats, formació laboral en la recerca activa de feina i, en el cas d’aconseguir la inserció, suport i seguiment tant a la persona com a l’empresa. 

Secció patrocinada per
FECETC color logo

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content