Servei de vetllador als menjadors escolars del Tarragonès per atendre infants amb necessitats especials

El Consell Comarcal destina 230.000 euros a aquest servei

vetlladors-escoles-tarragones-infants-necesitats-educatives-especials

El Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) destinarà 230.000 euros durant el curs 2019-2020 a dotar del servei de vetllador als menjadors de les escoles públiques de la comarca per atendre els infants amb necessitats educatives especials en aquesta franja horària.

Aquests recursos seran possibles després que el CCT hagi proposat per tercer any consecutiu al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que l’estalvi econòmic que suposen aquelles beques escolars no consumides es pugui destinar a donar una resposta a aquesta necessitat.

BANER_300X250

En total, són 40 els centres que disposaran d’aquest servei, havent pogut donar resposta per primer any per part del Consell a totes aquelles peticions rebudes.

Aquesta atenció per als infants amb necessitats educatives especials (NEE) permetrà per un cantó un major repartiment i descàrrega de feina dels altres monitors de menjador, i per l’altre, permetrà també una major normalització de la situació d’aquests infants, que ara disposaran d’aquest servei específic.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*