Dimarts, 30 novembre 2021
IniciInclusió SocialServei de vetllador als menjadors escolars del Tarragonès per atendre infants amb...

Servei de vetllador als menjadors escolars del Tarragonès per atendre infants amb necessitats especials

vetlladors-escoles-tarragones-infants-necesitats-educatives-especials

El Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) destinarà 230.000 euros durant el curs 2019-2020 a dotar del servei de vetllador als menjadors de les escoles públiques de la comarca per atendre els infants amb necessitats educatives especials en aquesta franja horària.

Aquests recursos seran possibles després que el CCT hagi proposat per tercer any consecutiu al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que l’estalvi econòmic que suposen aquelles beques escolars no consumides es pugui destinar a donar una resposta a aquesta necessitat.

diari-discapacitat-300x250e

En total, són 40 els centres que disposaran d’aquest servei, havent pogut donar resposta per primer any per part del Consell a totes aquelles peticions rebudes.

Aquesta atenció per als infants amb necessitats educatives especials (NEE) permetrà per un cantó un major repartiment i descàrrega de feina dels altres monitors de menjador, i per l’altre, permetrà també una major normalització de la situació d’aquests infants, que ara disposaran d’aquest servei específic.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES