Dijous, 27 gener 2022
IniciInclusió SocialEl Govern prorroga el servei de monitors de suport per l’alumnat amb...

El Govern prorroga el servei de monitors de suport per l’alumnat amb necessitats educatives especials

monitors per alumnes necessitats educatives especials
La pròrroga s’ha fet de cara al curs 2018-19 // Foto: Plataforma per una Escola Inclusiva

El Govern ha acordat autoritzar al Departament d’Ensenyament a prorrogar la contractació del servei de monitors per donar suport a alumnes amb necessitats educatives especials associades a l’autonomia i a la regulació de la conducta, escolaritzats en centres educatius dependents del Departament, per al curs 2018-2019. Concretament, per un import total de 12.900.469,46 euros, distribuït en 4.989.131,84 el 2018 i 7.911.337,62 el 2019.

Les funcions d’aquests monitors són les d’atendre alumnes que tenen necessitats educatives especials greus que requereixen un suport específic en relació amb els següents àmbits: la cura i higiene, mobilitat i desplaçaments, regulació de la conducta, i salut i seguretat.

Aquesta atenció individual es realitza dins de l’aula, en altres espais del centre docent i en les sortides fora de l’escola. L’aplicació d’aquest suport ha de cercar la màxima participació de l’alumne en les situacions educatives del centre i de l’aula i ha d’articular-se amb la resta de mesures i suports d’atenció a l’alumnat, d’acord amb el projecte educatiu del centre.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content