Dimecres, 10 agost 2022
Dimecres, 10 agost 2022
IniciEntitatsEl 36è concurs escolar de l’ONCE convida els estudiants a crear una...

El 36è concurs escolar de l’ONCE convida els estudiants a crear una bandera i un himne inclusiu

Sota el lema ‘ONCE upon a time. La mirada de tod@s’, arrenca el 36 concurs escolar del Grup Social ONCE, que convida a estudiants i docents a crear una bandera i un himne inclusiu que ajudin a millorar el món en que vivim.

La bandera i l’himne per la inclusió i la transformació social que crearan, seran elements que seran clau perquè en finalitzar el curs , coincidiran amb el World Blindness Summit Madrid 2020, una assemblea a la que assistiran més de 1.500 persones cegues que convertiran la ciutat en la capital mundial de la ceguesa.

En total participaran en aquesta nova edició del concurs escolar del Grup Social ONCE Catalunya més de 2.000 professors i 150.000 estudiants de tota Espanya.

Per donar suport a aquesta iniciativa, els famosos personatges de la minisèrie animada ‘O Fologüers’ creada per la Fundació ONCE per normalitzar el món de les persones amb discapacitat, han protagonitzat un capítol especial.

Al 36 concurs escolar del Grup Social ONCE poden participar tots els escolars dels centres educatius espanyols públics, concertats i privats, des de Primària fins a Batxillerat, a més d’Educació Especial i Formació Professional.

La participació es realitzarà per aules completes (una feina-una aula) dirigides per un docent. Els estudiants de Primària, Secundària i Educació Especial (Categories A, B, C i E) hauran de fer una bandera que reflecteixi el moviment per la inclusió. La bandera anirà titulada i per facilitar l’accessibilitat al treball incorporarà una audiodescripció amb una durada màxima d’1 minut.

Per la seva banda, els estudiants de FP i Batxillerat (Categoria D) hauran de presentar un himne que, per a ells, representi el moviment social per la inclusió i amb una durada màxima de 2:30 minuts. 

Cada grup o aula haurà pujar a la pàgina web del concurs el seu treball. Els directors o professors de tots els centres educatius que desitgen participar en el concurs i accedir als materials educatius, podran fer-ho a través del propi web o per via telefònica al número gratuït 900 808 111, sent la data límit de recepció de participacions el 31 de gener de 2020.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content