Sant Tomas acomiada als 7 voluntaris europeus que han col·laborat amb l’entitat durant 10 mesos

En un projecte subvencionat pel Servei de Voluntariat Europeu de la Comissió Europea

voluntaris europeus sant tomàs
Acte de comiat dels voluntaris europeus // Foto: Sant Tomàs

El set voluntaris europeus que van arribar ara fa 10 mesos a Sant Tomàs per col·laborar en diferents centres de l’entitat han acabat la seva estància. Per celebra-ho aquest mes de juny s’ha fet a les oficines centrals de Sant Tomàs una trobada de comiat en què el president de l’entitat, Toni Ramírez, el director general, Ricard Aceves, i la directora de l’Àrea laboral de les persones, Tina Gonzàlez, que els han volgut agrair i reconèixer la seva tasca a l’entitat.

A la trobada, els set voluntaris van explicar la seva experiència a l’entitat, destacant la bona relació tant amb els usuaris com amb els professionals dels diferents centres.

BANER_300X250

Per la seva banda, tant el coordinador del projecte, Raül Torras, com els professionals de l’entitat amb que han tingut relació amb els voluntaris, van fer una valoració, destacant la seva bona disposició per aprendre i la sintonia amb la filosofia de treball de l’entitat. Mostra d’això és que dues de les voluntàries han estat contractades per treballar en diferents serveis els mesos de juliol i agost.

Els set voluntaris procedien de Rússia, Geòrgia, Lituània i Itàlia, i formaven part d’un projecte subvencionat pel programa del Servei de Voluntariat Europeu de la Comissió Europea.

Cal destacar també que tot i ser el primer any que Sant Tomàs coordinava una iniciativa d’aquestes característiques, el projecte “EVS in Sant Tomàs: very capable people” va rebre la millor puntuació de Catalunya i posteriorment va obtenir el Sello Talento Joven per part de l’Institut de Juventut d’Espanya, posant en valor el seu caràcter formatiu i innovador.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*