Salut Mental Catalunya organitza la 5ª edició de la Festa del Bàsquet Inclusiu

El Torneig 3x3 se celebrarà el 30 d’abril a Barcelona

festa bàsquet inclusiu
Aquesta és la samarreta dissenyada pel torneig de bàsquet // Foto: Imatge cedida per SMC

El proper 30 d‘abril des de 9 a les 14 hores tindrà lloc al Parc de l’Espanya Industrial de Barcelona la cinquena edició del Torneig 3×3 dins de la Festa del Bàsquet Inclusiu, que organitza Salut Mental de Catalunya (SMC) en col·laboració amb altres entitats del món de la salut mental.

Aquest esdeveniment esportiu forma part del Programa Esport i Salut de la Federació SMC, on també es fan activitats de futbol sala o tennis, sempre amb l’objectiu de promoure el benestar físic, emocional i social de les persones que practiquen l’esport.

BANER_300X250

En la jornada hi participaran diferents equips de 3 a 5 jugadors formats per persones membres de la xarxa de serveis de la salut mental de Catalunya però també per persones sense trastorns mentals, ja que la finalitat es generar un espai inclusiu i de contacte social conjunt.

SMC és la marca compartida per la Federació Salut Mental Catalunya, AMMFEINA Salut Mental Catalunya i la Fundació Salut Mental Catalunya, que treballen per tal que les persones amb problemes de salut mental participin dins la societat, en igualtat d’oportunitats, perquè ningú no sigui exclòs i tothom pugui exercir els seus drets com a ciutadà. Perquè totes les persones puguin tenir aficions, amics i feina.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*