Ruta teatralitzada inclusiva i adaptada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

El proper 28 d’octubre a la Casa Nova de l’Obac a l’Obac Vell

ruta inclusiva teatralitzada
La ruta és totalment inclusiva i adaptada // Foto: Diba

El proper 28 d’octubre tindrà lloc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, una nova edició de ‘Natura, un viatge pels sentits’ una ruta inclusiva teatralitzada organitzada pel Centre d’Interpretació del Medi Ambient, que es realitza al llarg de l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l’Obac fins l’Obac Vell, en el qual intervenen dos actors i un educador ambiental. Una proposta d’integració amb l’entorn, tot desenvolupant els cinc sentits. Aquest itinerari inclusiu es fa a l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l’Obac a l’Obac Vell.

La participació és gratuïta, però cal fer-ne la reserva prèviament. Hi pot haver un intèrpret de llenguatge de signes i es pot prestar material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari.

BANER_300X250

Existeix la possibilitat d’un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari. Cal fer reserva prèvia. També caldrà portar calçat adequat per caminar i roba adequada a l’època de l’any.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*