In via insereix 7 joves amb discapacitat intel·lectual a través del Programa de Garantia Juvenil

Durant els primers sis mesos de funcionament

joves in via discapacitat intel·lectual programa garantia juvenil
Grup de joves que han participat en el programa // Foto: Associació In via

El Programa de Garantia Juvenil per a joves amb discapacitat intel·lectual ha obtingut ja els primers resultats després de sis mesos a l’associació In via. Dels 10 joves que hi han participat, 7 han obtingut feina, i en alguns casos, han aconseguit tenir més d’un contracte. El programa es realitza amb el suport del Servei Català d’Ocupació i el Fons Social Europeu i es va iniciar el 2 de maig passat.

Tres dels joves han fet substitucions de vacances aquest estiu, fent tasques de neteja en edificis d’oficines, treballant amb qualitat i bon ritme, i aquesta bona experiència els ha preparat per aconseguir noves contractacions futures. Durant aquests mesos, els joves han realitzat feines d’auxiliar d’assistència a passatgers i controls a l’Aeroport de Barcelona;  magatzem i reposició de gènere; manipulats i neteja d’oficines i edificis de veïns.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més, dins del pla de millora, dues noies han reprès els seus estudis amb l’objectiu d’aconseguir el títol d’ESO en una Escola d’Adults, cosa que els hi obrirà portes a un ventall d’ocupacions a les quals ara no tenen accés.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*