Lleida celebra amb una Jornada Inclusiva el 20è aniversari del Programa Hospisport de la FCEDF

La gent practica diferents modalitats d’esport adaptat

lleida 20è aniversari programa hospisport fcedf
La jornada va aplegar a persones amb i sense discapacitat // Foto: FCEDF

La Jornada Inclusiva celebrada aquest dissabte a Lleida i organitzada per la Federació Catalana d’Esportistes amb Discapacitat Física (FCEDF) amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Lleida va ser un total èxit. Durant tot el matí la gent va poder gaudir i practicar fins a sis modalitats d’esport adaptat en les diferents estacions situades a la Plaça Sant Joan.

Bàsquet en cadira de rodes -amb més participació per part dels més menuts-, hoquei en cadira de rodes, boccia, slalom, un circuït de handbikes i el rugbi en cadira de rodes, van ser els protagonistes de la jornada dinamitzats per monitors i tècnics de la FCEDF i amb la col.laboració de voluntaris d’escoles de la ciutat.

BANER_300X250

La jornada es va fer amb motiu del 20è aniversari del Programa Hospisport de la FCEDF. Per aquest motiu es van lliurar plaques commemoratives de l’esdeveniment a totes aquelles persones i institucions que han fet possible i han col.laborat durant tots aquests anys al Programa Hospisport, com l’Ajuntament de la ciutat, la Diputació de Lleida, la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les terres de Lleida i el Dr. Oriol Martinez i Pedro Ruiz que van ser els iniciadors del Programa Hospisport, entre d’altres destacades personalitats.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*