Prorrogada l’exposició accessible “Distinción. Un siglo de fotografía de moda”

Adaptada per a persones amb diversitat funcional

exposició fotografica accessible
Una fotografia de l’exposició // Foto: Imatge cedida per museu Disseny Hub de Barcelona

L’exposició fotogràfica accessible “Distinción, un siglo de fotografia de moda” que s’exposa al museu del Disseny Hub de Barcelona s’ha prorrogat. Inaugurada el passat 26 de novembre, aquesta mostra convida a descobrir el món de la moda a partir de la mirada dels fotògrafs més rellevants del panorama nacional en aquests últims 100 anys.

Les persones amb diversitat funcional visual tenen un conjunt de materials al seu abast que els faciliten la visita de forma autònoma. Al mateix temps, el museu del Disseny Hub de Barcelona compta amb diverses actuacions per a assegurar-ne l’accessibilitat física i comunicativa per a persones amb diversitat funcional visual, auditiva o cognitiva, coneixedors de la llengua de signes i persones que utilitzen aparells de radiofreqüència, usuaris de serveis de salut mental i persones amb mobilitat reduïda perquè visitin el museu de forma autònoma, en companyia o en una visita guiada.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per a més informació sobre les visites guiades i en llengua de signes podeu trucar al telèfon 932 566 801, de dimarts a divendres, de 10 a 13 h, i dijous, de 15 a 17.30 h, o escriure a reservesmuseudeldisseny@bcn.cat.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*