5,5 milions de cupons de l’ONCE porten la imatge de la Cofradia Virgen de la Cabeza en Catalunya

Serà la protagonista del 'Sueldazo del Fin de Semana' del diumenge 24 d’abril

once virgen de la cabeza
Acte de presentació del cupó al Centro Cultural de Bellvitge // Foto: Imatge cedida per ONCE

Cinc milions i mig de cupons de l’ONCE d’El Sueldazo del Fin de Semana del proper diumenge 24 d’abril portaran la imatge de la Cofradia Virgen de la Cabeza en Catalunya, tal i com s’ha anunciat en una presentació celebrada al Centro Cultural de Bellvitge.

L’acte de presentació d’aquest cupó, durant el que també es va fer la IX presentació del Cartell i el VII pregó de la Romeria 2016, va comptar amb la participació de José García, president de la Cofradia; l’anterior president, José Ortiz; Miguel Alba, presentador de l’acte i amic de la Cofradia; Pedro José López, que va pregonar a la Verge i a la seva romeria i Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest cupó es realitza en homenatge als molts andalusos que habiten en terres catalanes i que cada any celebren la seva romeria particular, a semblança del record i el vincle que els uneix amb la Santíssima Verge de la Cabeza d’Andújar, una tradició que va començar a la localitat barcelonesa de Castellbisbal l’any 1988.

Durant l’últim cap de setmana del mes d’abril acudeixen milers de persones de tot Catalunya i Llevant a venerar la Virgen de la Cabeza. Des de l’any 2010, es ve realitzant el pregó romaní com a preludi al que es viurà en l’últim diumenge d’abril.

BANER_300X250

El cupó de l’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*