Presentació i primera jornada de futbol per persones amb paràlisi cerebral a Vilanova del Vallès

Tindrà lloc durant tota la matina del dissabte 7 de setembre

presentació-primera-jornada-futbol-paràlisi-cerebral-vilanova-vallès

El proper dissabte 7 de setembre tindrà lloc la presentació i primera jornada de futbol de persones amb paràlisi cerebral física o dany cerebral adquirit organitzat pel CF Vilanova del Vallès.

La jornada arrencarà a les 10h amb la convocatòria del jugadors dels equips i la posterior presentació amb les entitats del nou equip de futbol de PC de Vilanova del Vallès. A les 11.30h hi haurà l’espectacle de V.Emil. Els partits entre els equips participants seran a les 12h. La cloenda de la jornada esportiva serà a les 13h.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El passat mes de juliol el CF Vilanova del Vallès va fer una crida per crear un nou equip de futbol mixte per a persones amb paràlisi cerebral física o dany cerebral adquirit. Un mes i mig després aquesta iniciativa s’ha fet realitat.

A partir d’aquest mes de setembre, el nou equip realitzarà entrenaments els dilluns de 18 a 19h hores al camp de futbol municipal del CF Vilanova, i també farà jornades de futbol per a persones amb paràlisi cerebral.

BANER_300X250

El nou equip estarà dirigit per Marc Fuentes Molina, una persona amb paràlisi cerebral que actualment és entrenador del CF Vilanova del Vallès. Tot i la seva discapacitat, en Marc té el nivell 2 d’entrenador de futbol.

Es tracta d’una iniciativa que té un doble objectiu. Per una banda donar l’oportunitat a les persones amb paràlisi cerebral de practicar un esport com el futbol i de l’altre poguer-se relacionar amb altres persones afectades per la mateixa discapacitat.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*