El CF Vilanova del Vallès busca jugadors per formar un equip de futbol de persones amb paràlisi cerebral

A partir del setembre hi haurà entrenaments tots els dilluns

cf-vilanova-valles-equip-futbol-paràlisi-cerebral

El CF Vilanova del Vallès vol crear un nou equip de futbol mixte per a persones amb paràlisi cerebral física o dany cerebral adquirit, i per això està buscant jugadors o jugadores amb aquest tipus de discapacitat que tinguin a partir dels cinc anys fins a la seva retirada esportiva.

L’activitat s’iniciarà a partir del proper mes de setembre amb entrenaments els dilluns de 18 a 19h hores al camp de futbol municipal del CF Vilanova.

BANER_300X250

El nou equip estarà dirigit per Marc Fuentes Molina, una persona amb paràlisi cerebral que actualment és entrenador del CF Vilanova del Vallès. Tot i la seva discapacitat, en Marc té el nivell 2 d’entrenador de futbol cursat a l’IES CAR de Sant Cugat, que l’habilita per entrenar fins a categoria Primera Catalana.

Es tracta d’una iniciativa que té un doble objectiu. Per una banda donar l’oportunitat a les persones amb paràlisi cerebral de practicar un esport com el futbol, i de l’altre poguer-se relacionar amb altres persones afectades per la mateixa discapacitat.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb Marc (644497235) i Ester (616769257). 

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*