Premi Anna Bonomi per l’autodeterminació dels nens i joves amb discapacitat intel·lectual

Convocats per Talita Fundació Privada

premi anna bonomi discapacitat intel·lectual
Es vol premiar accions que afavoreixin l’autodeterminació de nens i joves // Foto: Taula Tercer Sector

Fins el 30 de novembre es poden presentar treballs sobre el tema “Accions per a promoure l’autodeterminació, a casa i a l’escola, d’infants i joves amb discapacitat intel·lectual” del Premi Anna Bonomi que un cop més ha convocat Talita Fundació Privada.

Es poden presentar treballs realitzats a qualsevol país del món que siguin originals, inèdits, redactats en llengua castellana i realitzats abans del 31 de gener de 2016. El premi està dotat amb 6.000 euros.

BANER_300X250

Talita Fundació Privada es va constituir el 28 de maig de 1998, amb l’objectiu de donar una resposta compromesa i coherent a la diversitat, treballant la integració i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats educatives especials.

Talita dóna suport, ajuda i orientació aquests nens i joves, acompanya les seves famílies, professors i el seu entorn, per aconseguir el màxim desenvolupament de les seves capacitats i progressar en la seva integració i inclusió a l’escola, al seu lloc de treball, a les seves estones d’oci.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*