Premi Anna Bonomi per l’autodeterminació dels nens i joves amb discapacitat intel·lectual

Convocats per Talita Fundació Privada

premi anna bonomi discapacitat intel·lectual
Es vol premiar accions que afavoreixin l’autodeterminació de nens i joves // Foto: Taula Tercer Sector

Fins el 30 de novembre es poden presentar treballs sobre el tema “Accions per a promoure l’autodeterminació, a casa i a l’escola, d’infants i joves amb discapacitat intel·lectual” del Premi Anna Bonomi que un cop més ha convocat Talita Fundació Privada.

Es poden presentar treballs realitzats a qualsevol país del món que siguin originals, inèdits, redactats en llengua castellana i realitzats abans del 31 de gener de 2016. El premi està dotat amb 6.000 euros.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Talita Fundació Privada es va constituir el 28 de maig de 1998, amb l’objectiu de donar una resposta compromesa i coherent a la diversitat, treballant la integració i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i necessitats educatives especials.

Talita dóna suport, ajuda i orientació aquests nens i joves, acompanya les seves famílies, professors i el seu entorn, per aconseguir el màxim desenvolupament de les seves capacitats i progressar en la seva integració i inclusió a l’escola, al seu lloc de treball, a les seves estones d’oci.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*