Creades les taules de treball del Consell Municipal de les Persones amb Discapacitat de Lleida

Abordaran quatre eixos principals

taules-consell-municipal-discapacitat-lleida
La reunió va tenir lloc al Centre Cívic Mariola // Foto: Ajuntament de Lleida

Aquesta setmana s’ha reunit el Consell Municipal de Persones amb Discapacitat de Lleida per constituir les taules de treball que han de permetre avançar en al promoció de la participació de la ciutadania en la vida social, laboral, cultural i recreativa de la societat i de manera específica de les persones amb discapacitats físiques, psíquiques, sensorials i/o derivades d’una malaltia mental.

Les taules de treball constituïdes s’han estructurat en quatre eixos principals: responsabilitat social, salut mental, accessibilitat comunicativa i taula d’activitats de lleure i oci per a infants i adolescents amb discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A la sessió celebrada al Centre Cívic de la Mariola, va assistir el tinent d’alcalde i regidor de les Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, que va remarcar el treball conjunt que s’està fent per part de les entitats, associacions i altres administracions per afavorir l’empoderament d’aquest col·lectiu.

Durant la sessió es va explicar la metodologia de treball per fer propostes i recomanacions per millorar l’acció vers les persones amb discapacitat a la ciutat. Les taules hauran d’avançar en diferents àmbits d’actuació, com són l’accessibilitat i la mobilitat urbana; l’habitatge i el foment de l’autonomia personal; el lleure, la cultura i l’esport; l’educació i la formació; la inserció laboral; la participació i la comunicació, i l’atenció social i sanitària.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*