Persones amb mobilitat reduïda protesten al metro de La Sagrera pel mal ús dels ascensors

Denuncien que els utilitzen persones que no tenen dret

protesta mobilitat reduïda ascensors metro
Actualment estan adaptades el 92% de les estacions // Foto: TMB

Un grup de 15 persones amb mobilitat reduïda de l’Assemblea Diversitat Funcional de Barcelona van impedir dimecres l’accés als ascensors de la parada de metro de La Sagrera com a mesura de protesta del mal ús que fan dels mateixos els usuaris.

Els participants a aquesta protesta es queixaven que hi han persones que no necessiten els ascensors però que igualment els utilitzen, quan no tenen dret, en comptes de les escales mecàniques.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els ascensors en aquest transbord de La Sagrera són d’ús exclusiu per a persones amb mobilitat reduïda, dones embarassades, familiars amb infants i persones grans.

Actualment estan adaptades el 92% de les estacions de Metro i el Govern ha promès que totes les estacions de TMB ho estaran entre 2023 i 2024.

BANER_300X250

Les estacions pendents són les de Plaça Espanya, per la qual passen línies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la línia 1 i la 3 de Metro, i la de Maragall -L4 i L5 de metro-.

També queden per adaptar les de Vallcarca -L3-, Urquinaona -L1 i L4-, Plaça de Sants -L1 i L5–, Clot -L1 i L2 de metro i línies d’Rodalies-, Ciutadella- Vila Olímpica -L4- i Verdaguer -L4 i L5 -.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*