La xarxa de metro de Barcelona serà 100% accessible el 2024, coincidint amb el seu centenari

Segons ha anunciat el conseller Damià Calvet

xarxa metro accessible any centenari
Actualment el grau d’accessibilitat és del 92% // Foto: TMB

Durant la inauguració de l’adaptació de l’estació Jaume I, el conseller Damià Calvet va anunciar que l’any 2021 estaran en marxa les obres que culminaran l’accessibilitat de la xarxa de metro de Barcelona, que ara és d’un 92%. 

Amb la de Jaume I, són 144 les estacions de metro adaptades de les 157 existents (el 92% del total). El conseller Calvet va anunciar que el 2021 estarien en marxa les obres que completaran l’adaptació de diverses estacions, i que la previsió és tenir una xarxa 100% accessible entre el 2023 i el 2024. Durant 2024 se celebrarà el centenari del metro de Barcelona. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El conseller del departament de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, acompanyat de la tinent d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, i de la presidenta de TMB i regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, va visitar divendres passat l’estació de metro de l’L4 de Jaume I, a Barcelona, on ja han finalitzat les obres d’adaptació de la infraestructura a persones amb mobilitat reduïda. Els treballs, que han comportat una inversió de 4 milions d’euros, han inclòs la instal·lació de dos ascensors i la remodelació dels dos vestíbuls. 

BANER_300X250

1 Comentaris

  1. Pues si por que yo llevo a mi marido en silla y lo tengo que levantar para entrar por que no esta llano la entrada y los autobuses Munchas veces no va la rampa y me tengo que esperar a otro autobús

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*