Dijous, 11 agost 2022
Dijous, 11 agost 2022
IniciEntitatsAFANIAD Vinaròs inaugura un nou centre ocupacional i social per a persones...

AFANIAD Vinaròs inaugura un nou centre ocupacional i social per a persones amb diversitat funcional

Coincidint amb el 42è anivesari de l’entitat

nou centre afaniad vinaròs
El nou espai és ampli i compte amb diferents espais diferenciats // Foto: AFANIAD Vinaròs

AFANIAD Vinaròs va inaugurar el passat dilluns el seu segon centre – el primer va ser un Club d’oci terapèutic- que actuarà com a centre ocupacional, cultural i social per a persones amb diversitat funcional.

El centre ocupacional d’AFANIAD Vinaròs està dirigit a joves i adults a partir dels 16 anys i la seva finalitat és la millora de la qualitat de vida, autonomia personal i la inclusió social de les persones amb diversitat funcional i/o amb problemes de salut mental. A més facilita espais per al desenvolupament d’hàbitats ocupacionals i facilitar l’accés a la formació i orientació professionals a l’ocupació ordinària i el mercat protegit (amb suport).

CENTRE OCUPACIONAL AMB DIFERENTS ESPAIS

El nou centre inaugurat aquesta setmana, coindicint amb el 42è aniversari de l’entitat, és ampli i compta amb espais diferenciats com una biblioteca solidària, espai per a conferències, tallers escola pels pares, etc.

En la inauguració, a la que van assistir representants del consistori, el president de l’entitat, Ramón Gisbert, va explicar que el nou espai encara no està acabat del tot i que s’anirà fent poc a poc en funció de les subvencions rebudes per les diferents administracions.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content