Parets organitza dues activitats per conscienciar sobre els trastorns mentals i el seu estigma social

Impulsats per la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions

parets-activitats-trastorns-mentals-i-estigma

El Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès acollirà el proper dimarts 29 d’octubre dos actes organitzats per la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions per donar a conèixer les peculiaritats dels trastorns mentals i desestigmatitzar les persones que els pateixen.

D’una banda s’inaugurarà l’exposició de pintura a l’oli “La Llibertat de la Ment” un recull de les obres de 9 artistes fetes al taller de pintura del Servei de Rehabilitació Comunitària, Hospital de Dia i el CAS (Centre d’Atenció i Seguiment) de la Fundació Sanitària Mollet, amb la col·laboració de la pintora Remedios Almohalla, que es podrà visitar fins al 10 de novembre.

BANER_300X250

Al finalitzar aquest acte tindrà lloc la ponència ‘Drets de les persones amb un trastorn mental’, a càrrec de Victòria Monell, Directora Gerent de la Fundació Malalts Mental de Catalunya.

Aquests actes, que s’emmarquen en el Dia Mundial de la Salut Mental, començaran a les 17h amb la benvinguda institucional del regidor de Drets Socials de l’Ajuntament de Parets, Lluís Moreno, i de la regidora de Salut i primera tinent d’alcaldia, Casandra Garcia.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*