Viver de Bell-lloc crearà un servei pre-laboral per a persones amb malaltia mental a La Garriga

La Fundació Antiga Caixa Manlleu ha cedit el local de la sala d’actes

viver bell-lloc servei pre-laboral malaltia mental la garriga
Usuaris del servei d’orientació laboral de l’entitat // Foto: Grup Viver de Bell-lloc

L’antiga sala d’actes de Caixa Manlleu a La Garriga es convertirà en un espai per a la formació ocupacional de la Fundació Viver de Bell-lloc, que pretén crear un servei pre-laboral destinat a persones amb problemes de salut mental. 

Aquesta nova oportunitat és gràcies a un acord entre la Fundació Antiga Caixa Manlleu i la Fundació Sant Tomàs, que també treballa per la inclusió laboral amb persones amb discapacitat o malaltia mental però a la comarca d’Osona i amb qui treballem conjuntament en molts àmbits.

BANER_300X250

La cessió del local és per un període de set anys i permetrà oferir un servei pre-laboral que ara només es fa a Granollers. Actualment s’estan mantenint converses amb l’Ajuntament de La Garriga i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat per acabar de concretar els usos que tindrà l’espai i per explorar la possibilitat que també es pugui obrir a tota la ciutadania per promoure la inclusió social. Paral·lelament, caldrà adequar el local que fa anys que està tancat, renovant la part elèctrica i la ventilació i anivellant el terra.

Viver de Bell-lloc realitza diverses accions formatives, oferint oportunitats a una trentena de joves anualment.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*