Parets del Vallès reuneix 232 esportistes al 26è Campionat de Catalunya Special Olympics-ACELL de petanca

Van participar 75 tripletes de petanquistes

esportistes-campionat-catalunya-petanca-parets-valles
Els esportistes van patir el fred i unes primeres hores de pluja // Foto: Mireia Vizcarro

Els 232 esportistes pertanyents a 75 tripletes de petanquistes de tot Catalunya i Andorra que van participar diumenge al 26è Campionat de Catalunya Special Olympics-ACELL de Petanca disputat a Parets del Vallès, van desafiar el fred i unes primeres hores de pluja, per poder gaudir d’aquesta competició.

El campionat de petanca, organitzat per la Federació ACELL amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets del Vallès i de Special Olympics Catalunya, és un dels 16 esports que fomenta ACELL per millorar la inclusió de les persones amb discapacitat a través de l’esport.

BANER_300X250

La procedència dels esportistes va ser de: Acudam (Mollerussa), CP Mare de Deu de Montserrat (Caldes de Malavella), Fundació Villablanca (Reus), Club Esportiu Àngel Apasa (Amposta), Fundació Estela i Club Esportiu Solc (Tarragona), Ass. St Tomàs Parmo (Vic), Ass. Rubricatus (BCN), Atendis (Sabadell), Centre Ocupacional Cordada (Barcelona), Club Alfa Tegar (Vilanova i la Geltrú), Club Esportiu Cares (Barcelona), Club Esportiu El Vilar (Blanes), Club Fem Esport (Mataró), Fundació Privada Marpi (Pineda de Mar), Club Esportiu Pingüí (Terrassa), Fundació Privada Vella Terra (BCN), Club José Cordoba Ferreiro (BCN), Gsis Barcanova (BCN), TEB (BCN), Taller Escola Sant Camil (BCN) i de Special Olympics Andorra.

A la jornada hi van estar presents Jordi Seguer, alcalde de l’Ajuntament de Parets del Vallès; Lluís Moreno, regidor de drets socials de l’Ajuntament; José Orlando, president de la Federació Catalana de petanca i Víctor Fernández, membre de la junta de la Federació ACELL.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*