La FDSD crea ABC21, la primera guia digital de suport a les famílies amb persones amb Síndrome de Down

És una eina gratuïta que estarà en constant evolució

abc21 guia digital suport sindrome down
La guia té continguts específics per cada franja d’edat // Foto: FCSD

Les famílies amb persones amb síndrome de Down disposen a partir d’ara d’una nova eina de suport. Es tracta de la guia ABC21, el primer repositori digital amb pautes, orientacions i recursos que ajuden al bon desenvolupament de la persona amb SD creat per la Fundació Catalana de Síndrome de Down (FCSD).

ABC21 és una guia online dissenyada per la FCSD per acompanyar les famílies al llarg de la vida. Està estructurada per trams d’edats per facilitar la consulta de la informació corresponent a l’edat del familiar amb SD. A dins de cada franja, es troba el contingut propi de cada edat, amb un espai dedicat a manifestacions que cal atendre si apareixen en aquell període (senyals d’alerta).

BANER_300X250

ABC21 és una guia gratuïta i en constant evolució que busca la interacció dels usuaris, que poden enviar consultes als professionals, publicar comentaris i debatre amb altres famílies.

Tots els continguts estan validats pels professionals de la FCSD i comprenen temes com el desenvolupament emocional, habilitats socials, fisioteràpia respiratòria, el cos humà i els dos gèneres, les transicions a la vida independent, el foment de l’autogestió i ajuts i prestacions econòmiques.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*