Dimarts, 20 febrer 2024
IniciDISCAPACITATLa FDSD crea ABC21, la primera guia digital de suport a les...

La FDSD crea ABC21, la primera guia digital de suport a les famílies amb persones amb Síndrome de Down

abc21 guia digital suport sindrome down
La guia té continguts específics per cada franja d’edat // Foto: FCSD

Les famílies amb persones amb síndrome de Down disposen a partir d’ara d’una nova eina de suport. Es tracta de la guia ABC21, el primer repositori digital amb pautes, orientacions i recursos que ajuden al bon desenvolupament de la persona amb SD creat per la Fundació Catalana de Síndrome de Down (FCSD).

ABC21 és una guia online dissenyada per la FCSD per acompanyar les famílies al llarg de la vida. Està estructurada per trams d’edats per facilitar la consulta de la informació corresponent a l’edat del familiar amb SD. A dins de cada franja, es troba el contingut propi de cada edat, amb un espai dedicat a manifestacions que cal atendre si apareixen en aquell període (senyals d’alerta).

ABC21 és una guia gratuïta i en constant evolució que busca la interacció dels usuaris, que poden enviar consultes als professionals, publicar comentaris i debatre amb altres famílies.

Tots els continguts estan validats pels professionals de la FCSD i comprenen temes com el desenvolupament emocional, habilitats socials, fisioteràpia respiratòria, el cos humà i els dos gèneres, les transicions a la vida independent, el foment de l’autogestió i ajuts i prestacions econòmiques.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content