Tot a punt per una nova i renovada edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica

La competició arrenca el proper 23 de novembre

nova-renovada-lliga-catalana-hoquei-cadira-rodes-electrica
La competició incorpora enguany algunes modificacions al reglament // Foto: FCEDF

El cap de setmana del 23 de novembre comença una nova i renovada edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb la participació de quatre equips catalans i modificacions en el reglament. 

L’ADB Barberà, actual campió, surt com a principal favorit per revalidar el títol de la temporada pasada. DRACS CEA torna a competir amb dos equips a la Lliga Catalana però ha realitzat una petita reestructuració respecte la temporada pasada, competint amb un equip Sènior i l’altre serà l’equip Júnior. El Comkedem és l’altre equip de la competició.

BANER_300X250

Per aquesta nova temporada, la Federació Internacional ha realitzat alguna modificació al Reglament que farà més renovada i atractiva la competició. La més important és el valor doble, dos punts, dels gols marcats pels jugadors amb T-stick (jugadors amb més discapacitat que porten l’stick com un apèndix a la cadira de rodes) mentres que els gols marcats pels jugadors amb stick de mà continuen amb un punt. 

El primer partit de la competició es disputa dissabte 23 de novembre a les 12h a l’IEM Maria Reverter de Barberà del Vallès entre l’ADB Barberà i el DRACS CEA Júnior Team.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*