Obertes les inscripcions de la 7a cursa solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”

Organitzada per la FEPCCAT i IPSEN Pharma

obertes inscripcions cursa en marxa paràlisi cerebral
Aquest any els ambaixadors són els actors de la sèrie Merlí de TV3 // Foto: FEPCCAT

La 7a edició de la cursa solidària “En Marxa per la Paràlisi Cerebral”, que se celebrarà el proper 1 d’octubre i que organitzen anualment la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) i IPSEN Pharma, ja té obertes les inscripcions.

Aquesta activitat, que a la passada edició va aplegar més de 2.300 persones, vol conscienciar sobre la igualtat d’oportunitats i la necessitat de la inclusió social. A més, “En Marxa per la Paràlisi Cerebral” és un homenatge a totes aquelles persones que, d’una manera o d’altra, conviuen amb la paràlisi cerebral o altres discapacitats similars. En aquest sentit, la iniciativa és un punt de trobada de persones amb aquesta discapacitat i discapacitats similars, famílies, professionals, voluntaris i altres participants que reconeixen el treball i la trajectòria de les entitats que treballen en l’atenció, la formació i la integració social del col·lectiu.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Una de les peculiaritats de la cursa és comptar cada any amb diferents ambaixadors de luxe que donen suport a la iniciativa. El 2016 va ser Quim Masferrer, i el 2015, José Corbacho. Aquest any, són els actors de Merlí, la sèrie d’èxit de TV3, qui acompanyen als quatre joves protagonistes del cartell que formen part de les entitats membres de la FEPCCAT: Marta Platero, Jordi Freisó, Edu Legido i Sara Gómez.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de la cursa, a escollir entre dos recorreguts: un de 5km (4.500m) i un altre de 1km (1.350m).

BANER_300X250

La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) va ser fundada l’any 2000 amb l’objectiu d’unir les entitats catalanes que es dedicaven a treballar pel benestar de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats afins a casa nostra.

Actualment, la federació està constituïda per tretze entitats de tot Catalunya: Associació Alpi, APPC Tarragona, APRODISCA de Montblanc, AREMI de Lleida, ASPACE Barcelona, ESCLAT de Barcelona, Institució Balmes de Sant Boi de Llobregat, Escola Guimbarda de Barcelona, Associació l’Espigade Vilafranca del Penedés, Fundació El Maresme de Mataró, MIFAS de Girona, Nexe Fundació de Barcelona i Prodis de Terrassa.

Ipsen Pharma és un grup internacional de biotecnologia especialitzada que comercialitza més de 20 medicaments en més de 115 països i compta amb presència comercial directa en més de 30 països. L‘objectiu d’Ipsen és el de liderar el tractament de les malalties incapacitants.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*