Dijous, 18 juliol 2024
IniciACCESSIBILITAT UNIVERSALNova web de la Fundació CNSE per explicar en llengua de signes...

Nova web de la Fundació CNSE per explicar en llengua de signes espanyola la Convenció sobre els Drets dels Infants

La ‘Guia dels drets de les nenes i els nens’ és una iniciativa pionera a Espanya

guia dels drets dels infants en llengua de signes
Captura de la web sobre els Drets dels Infants en llengua de signes // Foto: Fundació CNSE

La Fundació CNSE ha llançat una nova pàgina web, Guia dels drets de les nenes i els nens, per explicar en llengua de signes espanyola el text de la Convenció sobre els Drets dels Infants, norma que s’inspira en l’interès superior del menor i la menor, en el dret a la vida, a la supervivència i al desenvolupament, en la participació infantil i en la no-discriminació.

Aquesta iniciativa pionera a Espanya busca convertir-se en un espai de referència en matèria d’accessibilitat a la informació perquè, com qualsevol altra nena o nen, les i els nens sords puguin conèixer què representa aquest tractat internacional: “Era necessari donar suport a la difusió dels seus drets humans i vetllar per la seva protecció i compliment”, han assegurat des de l’entitat.

Per això, el nou site compta amb un espai per a nenes i nens d’entre 8 i 11 anys i un altre per a nois i noies entre 12 i 16 anys en què s’exposa, d’una manera didàctica i amena, el dret de la infància a l’educació, a la llibertat d’expressió, joc, a l’atenció de la salut ia tenir un entorn saludable independentment del seu procedència i condició. A més, es tracta d’una pàgina web bilingüe els continguts de la qual estan disponibles tant en llengua de signes espanyola com a través de text escrit.

La Guia dels Drets de les nenes i els nens és fruit de la col·laboració de la Fundació CNSE amb Save the Children i compta amb el finançament de la Fundació ONCE.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Ves al contingut