Dissabte, 16 octubre 2021
HomeCovid-19Només una residència de persones amb discapacitat registra actualment un cas positiu...

Només una residència de persones amb discapacitat registra actualment un cas positiu de Covid-19

En els centres per a persones amb problemes de salut mental no hi ha cap afectat

estudi afectació covid residencies gent gran
Els casos actius de Covid a les residències continuen baixant // Foto: Arxiu

Un total de 10 centres residencials de serveis socials tenen a dia d’avui algun cas actiu de covid-19 entre les persones residents, segons ha informat el Departament de Drets Socials. En concret, hi ha 9 centres de gent gran i 1 centre per a persones amb discapacitat, dades que confirmen la bona evolució de la pandèmia.

Hi ha 46 persones residents que són casos confirmats de covid-19 (un 0,1% del total). La gran majoria són asimptomàtiques o tenen símptomes lleus de coronavirus. 

Al llarg de la darrera setmana (del 26/09 al 2/10), hi ha hagut 8 defuncions de residents per covid-19, mentre que hi ha hagut 19 persones residents ingressades a l’hospital de mitjana cada dia.

Pel que fa als i les professionals, 52 han donat positiu (0,1% del total) els últims 14 dies; i no hi ha cap persona treballadora ingressada.

Segons la tipologia del centre, a les residències de gent gran, entre les persones usuàries hi ha 45 casos actius (0,1% dels residents) en 9 residències i 42 professionals afectats (0,1% del total).

Als centres per a persones amb discapacitat, hi ha 1 cas actiu entre els residents en 1 residència i 8 professionals (0,1% respecte al total).

Als centres residencials de persones amb problemàtica social derivada de salut mental, no hi ha casos actius ni de persones residents ni de treballadors.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES