Dimarts, 19 octubre 2021
IniciEntitatsEl nou projecte d’inserció laboral per a joves de la Fundació Viver...

El nou projecte d’inserció laboral per a joves de la Fundació Viver de Bell-lloc reconegut pels Premis EINES

Els 2.500 euros del premi es destinaran a complementar l’equipament digital del projecte 'Un pas endavant'

fundacio viver de bell lloc premis eines vallès
Representants de l’entitat mostrant el guardó dels Premis EINES // Foto: Fundació Viver de Bell-lloc

Un pas endavant, el nou projecte d’orientació, formació i inserció laboral de la Fundació Viver de Bell-lloc ha estat reconegut amb el Premi EINES al millor projecte de transformació i innovació social en l’àmbit vallesà. 

Els Premis EINES han estat impulsats per la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS) de la UAB, conjuntament amb els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental i els ajuntaments de Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès.

Aquest projecte té com a objectiu donar resposta de manera agrupada a les necessitats detectades de diferents col·lectius dels joves amb més dificultats d’inserció laboral que, d’altra banda, són els que tenen menys oportunitats de formació per a l’ocupació 

D’una banda, pretén oferir l’orientació adequada a aquelles persones del col·lectiu que es detectin i que tinguin un perfil adequat per a la  realització de formació ocupacional adaptada en format dual i facilitar la seva inserció en el món laboral.

D’altra banda, el projecte persegueix millorar la preparació d’aquests joves, amb els suports que necessitin, mitjançant l’aplicació d’una metodologia innovadora, ja testada amb anterioritat, i adaptada, que combina la teoria amb la realització de pràctiques no laborals (aprendre treballant) en una aula de simulació que reprodueix el sistema industrial amb les eines i maquinària més habitual i en centres de treball, que els asseguri les competències necessàries per accedir a una àmplia diversitat de llocs de treball dins de l’àmbit industrial.

Actualment el projecte es troba en fase final de construcció a l’Avinguda Mogent de Llinars del Vallès. Els 2.500 euros del premi es destinaran a complementar l’equipament digital de l’aula de simulació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES